ModaSelvim Deri Etek Modelleri!

2022-23 Sonbahar/Kış Kreasyonu ModaSelvim Deri Etek Modelleri Nelerdir?

0

ModaSelvim deri etek modelleri tesettür giyimin en sık tercih edilen parçaları arasında yer alıyor. Elbise seçimlerinde birbirinden farklı renklerin seçimi yapılması satın alımını zorlaştırırken ModaSelvim’in sunduğu modeller ve renk seçenekleri ile kombinlerinizi kolaylıkla gerçekleştirmeniz mümkün.  

Tesettür modelleri arasında göze çarpan oldukça şık ve kullanışlı ModaSelvim deri etek modelleri bulunduğunuz ortamda sizi ön plana çıkarmada büyük rol oynar. “En şık tesettür kıyafetlere en uygun fiyatlarla ulaşmanızı” hedefleyen ModaSelvim deri etek modelleri ile en çok tercih edilen markalardan olmasıyla bu hedefin ilk basamağını sağlam bir şekilde atlamış bulunuyor. 

2022-23 Sonbahar/Kış Kreasyonu ModaSelvim Deri Etek Modelleri Nelerdir? 

Her sonbahar ve kış sezonlarının vazgeçilmezi haline gelen deri parçalar hemen hemen herkesin dolabında farklı modellerde bulunuyor. Harika bir görünüm ve bütünlük sağlayan deri parçalar tüm an ve durumlara uyum sağlamakta. Üstüne seçeceğiniz tişört veya bir gömlek ile kombininizi her duruma uygun oluşturabilirsiniz.  

ModaSelvim deri etek modelleri kaliteli olduğu kadar uygun fiyatlarıyla da uzun yıllar kullanım sağlıyor. Bütçenizi aşmayan fiyatlar ile satın alma olanağına kolayca erişebilir, kaliteli kumaş yapısı ile keyifle giyebilir ve içerisinde kendinizi en güzel halinizle hissedebilirsiniz. 

modaselvim-deri-etek
ModaSelvim Deri Etek

1- ModaSelvim Deri Etek Modelleri: Piliseli Deri Etek Mint Rengi 

Suni deri kumaşından imal edilen ve kış sezonunda gönül rahatlığıyla kullanılabilen deri eteğin mint rengi yeni sezon tesettür moda ürünü olarak karşımıza çıkıyor. ModaSelvim deri etek modellerinin beli lastikli ve astarsızdır. Ürünü 30 derecede sıktırmadan hassas seçeneğinde yıkamanız önerilir.  

Ürün renginde konsept çekimlerinden ötürü ton farklılığı meydana gelmesi gibi durumları göz önünde bulundurarak ürünü inceleyebilirsiniz. Ürün orijinal fiyatı 149,90 TL fakat sitede indirimli fiyatı ile 89,90 TL’ye ürüne ulaşabilirsiniz. 

2- ModaSelvim Piliseli Deri Etek Antrasit Rengi 

Siyah, gri ve beyazın karışımı olarak meydana gelen antrasit rengi oldukça şık, resmi ve elit bir görünüme sahiptir. Bu renk bir deri etek ile yapacağınız kombini hem iş hayatında hem günlük hayatın eğlenceli ve koşuşturması içerisinde gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. Ürün orijinal fiyatı 149,90 TL fakat indirimli fiyatı 89,90 TL’dir. 

modaselvim-deri-etek

3- ModaSelvim Piliseli Deri Etek Kahverengi 

Her renk ile uyum sağlayabilen kahverengi, deri etek tercihinizde etkili bir renk olacaktır. Üzerine kazak, tişört veya gömlek ile tercih edeceğiniz parçalarla kombininizi o ana uygun şekilde ayarlayabilir, uyum yakalayabilirsiniz. Ürünün orijinal fiyatı 149,90 TL olmasına karşın indirimli fiyatı ile 89,90 TL’ye ModaSelvim web sitesinde bulabilirsiniz. 

4- ModaSelvim Piliseli Etek Gül Kurusu 

Genç bir görünüm oluşturan gül kurusu; sade, zarif ve kendine has duruşu ile gözleri üzerinize çekecektir. Bu rengi tercih etmeniz size her ana uygun bir kombin fikrini kafanızda daima hazır etme olanağı sağlar. Ürün fiyatı 89,90 TL’dir. 

5- ModaSelvim Piliseli Etek Açık Bej Rengi 

Latte, maccihato gibi kahverenklerini anımsatan ve gördüğümüz yerde samimi bir görünümü yakalamamızı sağlayan açık bej rengi her renk ile uyum içerisindedir. Böylece her an için bir kombininiz kafanızın içerisinde bir yerlerde olacaktır. Açık bej rengi olan bu deri eteğin fiyatı ise yalnızca 89,90 TL. 

6- ModaSelvim Piliseli Etek Siyah Rengi 

Asaletin rengi olarak bilinen siyah, olduğunuz yerdeki gözleri üzerinize çekmekte bire bir. Deri modellerinde ağırlıklı olarak siyah tercih edilirken ModaSelvim deri etek modellerinde siyah rengin eksik olması söz konusu bile olamaz. Bu ürünün fiyatı ise 89,90 TL! 

7- ModaSelvim Piliseli Etek Taba Rengi 

Kendisi de dahil olmak üzere tüm renklere uyum içerisinde eşlik eden taba rengi, ModaSelvim deri etek modellerinin en sık tercih edilenleri arasındadır. Ürün yeni sezondur. Kullanıcı yorumları da öyle gösteriyor ki ModaSelvim deri etek modelinin kalitesi bir o kadar göz dolduruyor. Fiyatı ise yalnızca 89,90 TL. 

modaselvim-deri-etek

8- ModaSelvim Piliseli Etek Beyaz Rengi 

Beyaz bilindiği üzere saflığı, temizliği ve zarafeti temsil eder. ModaSelvim deri etek modelleri içerisinde beyaz rengin olmaması ise bizi şaşırtmaktan öte götürmezdi. Öyle ki beyazın her renk ile ahenk içerisinde uyum sağlaması ve kendine özgü saf – asil duruşu bulunduğunuz yerde herkesi etkileyecek ve deri eteğinize ayrı kombininize ayrı bir aura yansıtacaktır. 

9- ModaSelvim Piliseli Etek Koyu Bej Rengi 

Diğer sekiz renk seçeneğindeki kurallar elbette ki koyu bej renginde de geçerli. Seçtiğiniz ürünün altında bir ve iki diye adlandırılmış iki farklı beden tablosu göreceksiniz. Etek beden ölçüleri cm olarak tabloda verilerek kendi bedeninize en uygun tercihi yapmanız kolaylaştırılmış.  

Uluslararası beden ölçü birimi tablosundan da yararlanarak en uygun beden tercihini yapabilirsiniz. Unutmayın en güzel model en uygun beden ölçüsü ile elde edilir. Ürün indirimli fiyatı ile 89,90 TL olarak web sitesinde sizleri bekliyor.

 

İlginizi Çekebilir: U.S. Polo Kadın Kaban ve Mont Modellerinin 4 Özelliği!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.