Genç Kız Odası Takımı İçin Tercih Edilebilecek 4 Marka!

Genç Kız Odası Takımı Modelleri

0

Kız odası takımı nasıl olmalı? Genç kız odası takımı seçerken nelere dikkat edilmelidir? Minik kızınız artık büyüyüp genç bir birey olma yolunda ilerlemekte. Bu yüzden kişisel alanına daha da özen göstermeniz gerecektir. Bu nedenle çocuğunuzun yaşam alanı, onun ihtiyaçlarına ve isteklerine göre olmalıdır. Genç odası takımında dikkat edilmesi gereken hususlar şöyledir:

2022 Genç Odası Modelleri Nasıldır?

kiz-odasi-takimi
Kız Odası Takımı

Dünyadaki her şey gibi genç odası dekorasyonları da değişmektedir. Özellikle yeni tasarımlar gençlerin kişisel alanlarını daha özgürce kullanmalarına yönelik planlanmaktadır.

Artık genç odaları yatak, dolap ve çalışma masalarından ibaret değil. Bu nedenle hemen hemen her marka genç odası tasarımı yaparken bireysellik ve özgürlüğü ön planda tutmaktadırlar. Peki bir genç kız odası takımı nasıl olmalıdır? İşte cevaplar:

Genç Odası Takımı Nasıl Olmalıdır? Genç Kız Odası Takımı İçin Marka Önerileri

Öncelikle herkesin zevk ve tecihleri birbiriden farklı olduğu için bu konuda kesin görüş vermek doğru olmayabilir. Fakat bazı konular vardır ki bunlar hemen hemen herkes için uygun olabilmektedir. Genç kız odası takımı için dikkat edilmesi gereken 5 farklı öneri şöyledir:

  • Mutlaka kızınızın fikrini alın. Nasıl bir oda istediğine dair kendisinin görüşlerini not edin.
  • İkinci en önemli husus ise bütçe planlamasının yapılması gerekmektedir.
  • Hazırlayacağınız odanın zamansız ve sürdürülebilir parçalardan olmasına özen gösterin. Böylece kızınız odasından daha az sıkılıp uzun yıllar kullanabilir.
  • Oda da kullanacağınız renklerin sade, beyaz, dingin ve huzurlu renkler olmasına özen gösterin.
  • Satın alacağınız mobilyaların fonksiyonel olmasına özen gösterin.

Yukarıdaki maddeler genellikle herkesin yaşam tarzına uyabilen maddelerdir. Bu nedenle genç odası takımı alırken planlamanın doğru yapılması önem arz etmektedir. Eğer bütçeniz yeterli ise dekorasyon içinde belirli bir tutar ayırabilirsiniz.  Ufak dekoratif parçalarla çocuğunuzun odasına farklı bir hava katabilirsiniz. Peki en iyi genç kız odası takımı modelleri ve markaları hangileridir?

Genç Odası Takımı – İstikbal Genç Kız Odası Takımı Modelleri

İstikbal mobilya tüm bütçe gruplarına hitap eden bir markadır. Marka tasarım ve renk uyumu ile genç kızların ilgisini çekmektedir. Mobilya malzemelerini oldukça kaliteli ürünlerden seçmektedir ve markanın her zevke göre model ve tasarımları bulunmaktadır. Markanın her bütçeye göre mobilya takımları bulunmaktadır.

İstikbal genç kız odası takımı ürünlerini web sitesinden inceleyebileceğiniz gibi mağazalardan da görebilirsiniz.

Çilek Genç Odası Modelleri

kiz-odasi-takimi

Çilek genç odası tasarımları ile gençlere düş üretmeyi hedeflemektedir. Marka, tasarımlarının kullanışlı ve kaliteli olmasına özen göstermektedir. Ayrıca çevreye karşı duyarlı olan marka her yıl yenilikleri takip ederek gençlerin beğenisini kazanmaktadır. Her zevke hitap eden modelleri bulunan genç kız odası takımı modellerini hem online hemde mağazalardan inceleyebilirsiniz.

Kelebek Genç Odası Modelleri

Kelebek mobilya, mutfak ve yemek odası mobilyalarının yanısıra genç odası takımları ilede ön plana çıkmaktadır. Kelebek mobilyanın, her zevke hitap eden konforlu ve kaliteli modelleri bulunmaktadır. Marka gençlerin farklı istek ve ihtiyaçlarına yönelik modeller tasarlamaktadır. Klasik ve spor modelleri ile genç kızların hayallerini süsleyebilecek mobilyalara mağazalardan ve markanın web sitesinden ulaşabilirsiniz.

IKEA Genç Odası Modelleri

IKEA tasarımları ile oldukça çok sevilen bir markadır. Tasarımları ile fonksiyonel bir kullanım sunmayı amaçlamaktadır. Genellikle yatak odası takımı tasarlarken soft ve rahatlatıcı renkler kullanan marka, saklama çözümleri ile de odanın işlevselliğini arttırmaktadır. Oldukça pratik ve kullanışlı mobilya seçenekleri ile Türkiye pazarına giriş yapan IKEA İşlevsel, konforlu ve şık bir genç kız odası takımı isteyen gençlerin mutlaka incelemesi gereken bir markadır.

Modern Genç Odası Fiyatları Ne Kadar?

kiz-odasi-takimi

Genç odası fiyatları, kişilerin zevk, tercih ve isteklerine göre farklılık gösterebilmektedir. Tercih edeceğiniz marka ve mobilya malzemesi fiyatı doğrudan etkilemektedir. Ayrıca alacağınız oda takımına ekstradan ekleyeceğiniz ürünler fiyatın artmasına sebep olacaktır.

Çocuğunuz ile birlikte oda tarzına karar verip bütçeniz doğrultusunda mobilya ve dekorasyon ürünleri seçebilirsiniz. Peki genç odası fiyatları en düşük ne kadardır?

En Ucuz Genç Odası Fiyatları Ne Kadar?

Genç kız odası takımı ortalama 3 bin Türk Lirasından başlamaktadır. Bu fiyatlar markaların mobilya kalitesine göre farklılık göstermektedir. Ucuz modellerin kalitesi markalara göre farklılık göstermektedir. Fakat iyi bir araştırma yaparak düşük fiyata kaliteli bir genç odası takımı satın alailirsiniz. Bu nedenle markaların indirim günlerini takip ederek ve kargo bedava avantajlarından yararlanmak bütçeniz için daha yararlı olacaktır.

Genç Kız Odası Takımı Hazırlayacak Olan Kişilerin En Çok Merak Ettiği Sorular

Genç kız odası takımı hazırlayacak olan ebeveynlerin aklına bir çok soru takılmaktadır. Özellikle mıbilya seçerken kararsız kalan ailelerin en çok merak ettiği o sorular şöyledir:

1 – Genç Odası Takımında Neler Var?

Genç odası takımları genellikle yatak, komodin, şifonyer, gardırop ve çalışma masasından oluşmaktadır. Ayrıca bazı markalar mobilya takımlarına ek olarak kitaplık ve dekorasyon objeleride ekleyebilmektedir.

2 – Çocuk Odası Takımında Neler Var?

Çocuk odası takımlarıda yatak, komodin, şifonyer, çalışma masası ve kitaplıktan oluşmaktadır. Çocuk odalarındaki mobilyalar her yaşa ve tarza göre üretilmektedir. Bu nedenle genç kız odası takımı alacağınız zaman bu yaş grubunun ürünlerinden de faydalanabilirsiniz.

3 – Bellona Genç Odası Takımı Ne Kadar?

Her yaşa ve zevke hitap eden Bellona mobilya tarzı ile genç kızlar tarafından beğeniyle karşılanmakta. Bellona genç odası takımları ortalama 6 bin Türk Lirası ile 16 bin Türk Lirası arasında değişmektedir.

4 – Bir Genç Odasında Neler Olmalı?

Genç kız odası takımı alacaksanız mutlaka kızınızın zevk ve tercihlerine göre hareket edin. Bütçeniz doğrultusunda kızınızın odasını dekore ederken odanın şekline ve büyüklüğüne göre hareket etmek gerekmektedir. Peki genç kız odasında olması gereken bazı eşyalar şöyledir:

  • Çocuğunuzun stresini atmasına yardımcı olacak bir alan tasarlayın.
  • Kızınızın zamanını daha iyi yönetebilmesi için mutlaka saat almayı unutmayın.
  • Kızınızın kitap okuma alışkanlığını pekiştirebilmesi ve ders çalışabilmesi için bir alan hazırlayabilirsiniz.
  • Yorgunluğunu giderebilecek bir karyola ve dinlenme alanı olması gerekmektedir.

 

İlginizi Çekebilir: Bebek Odası Dekorasyonu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.